Uw betrouwbare aannemer in Brabant

Dankzij de kennis en ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgedaan,
zijn wij uw betrouwbare aannemer in de regio Eindhoven. Wij bieden u allround vakmanschap en houden ons bezig met verschillende activiteiten in de aannemerswereld.

Bekijk hier het resultaat van het klanttevredenheidsonderzoek Bouwend Nederland

Nieuwbouw

Het bouwen van een nieuw pand is een grote uitdaging. Zo moet u niet alleen nadenken over de uitstraling van het pand en de indeling van het pand, maar zijn er ook vele beslissingen te maken en wetten en regels waar u rekening mee moet houden. Om uw nieuwbouwproject van A tot Z vlekkeloos te laten verlopen, kunt u een aannemer inhuren. Aannemersbedrijf Zentjens helpt u graag om uw nieuwbouwproject succesvol af te ronden.

Geef uw zorgen uit handen aan aannemersbedrijf Zentjens
Een nieuwbouwproject neemt veel taken en werkzaamheden met zich mee. Wilt u deze taken en werkzaamheden uit handen geven, zodat u zelf de bijbehorende stress niet hoeft te ervaren? Dan staat aannemersbedrijf Zentjens voor u klaar. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw project op de beste manier wordt afgerond, maar nemen ook alle zorgen voor u uit handen.

Een klein aannemersbedrijf voor persoonlijk contact
Veel mensen vinden het prettig om met een klein bedrijf in zee te gaan, zodat de communicatielijnen duidelijk en kort blijven, er geen misverstanden ontstaan en u altijd een vast aanspreekpunt heeft voor eventuele vragen. Laat u uw nieuwbouwproject leiden door aannemersbedrijf Zentjens, dan profiteert u van alle voordelen van een klein bedrijf. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel en ik als eigenaar van aannemersbedrijf Zentjens werk gewoon mee, dus u heeft uw aanspreekpunt altijd dicht in de buurt.

Aannemersbedrijf Zentjens: voor al uw nieuwbouwprojecten
Aannemersbedrijf Zentjens is al sinds 1988 gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende soorten nieuwbouwprojecten. Of u nu een nieuwe woning wil laten bouwen of wil investeren in een nieuw bedrijfspand: wij helpen u graag om uw nieuwbouwproject met succes af te ronden. Geen project is te klein of te groot, want wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Heeft u vragen over het starten van een nieuwbouwproject met behulp van aannemersbedrijf Zentjens? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag.
Aannemersbedrijf Zentjens Biesven 8
5595 DD Leende
Contactinformatie T: 040 - 206 2048
M: 06 - 53341460
E: info@aannemerzentjens.nl
KVK 62683683 Eindhoven